Powered by Elegant Dynamic

Kursus Fotografi 3 in 1

Menjadi semacam trend plak sekarang ni byk dah org2 yg menganjurkan kursus/bengkel fotografi samada basic ataupn advance. Ini satu perkembangan yg bagus bagi memartabatkan industri fotografi yg kita sayangi ni. Kursus2 ni penting utk newbie bagi mengenal kamera ataupn bagi mereka yg ingin menambahkan ilmu didada. Tp dalam kita nk berguru pn harus juga tengok pada gurunya…silap menuntut, dpt ilmu salah..haru..Duit abih ribu2 tp ilmu yg dpt xberbaloi. Baik baca manual kamera tu je..Tp kalau kena dgn gurunya, maka pembelajaran tu akan dpt dipercepatkan kerana belajar dgn teknik yg betul dari mereka yg betul2 mahir/pakar.

Jadi disini aku nak uar2kan dulu bahawa, satu kursus fotografi Digital:Back to basic Siri 2 akan dianjurkan oleh pensyarah(lecturer) UiTM, Melaka. (siri 1 dh berlansung bulan 12 tahun lepas dan dibuat secara tertutup utk kakitangan UiTM dan anak2 staf saja) Berikut ni adalah detail bengkel;

• Bila : 20 – 22 Mei 2011
• Tempat : Hotel Seri Malaysia, Ayer Keroh, Melaka
• Yuran Penyertaan ; RM 800 (utk indv yg mendaftar selepas 15 April 11)
RM 700 (Utk indv yg mendaftar sebelum 15 April 11)
• Tenaga Pengajar : En Nadzri Mohd Shariff
(Pensyarah Fotografi , Jabatan Fotografi UiTM, Melaka
; En Meor Hasmadi
( Pensyarah PhotoEditing , Jabatan Fotografi UiTM, Melaka
: En Affendi Mohd Shas
(Pensyarah Fotografi, UniSel, Selangor)

 

 

Advertisements

3 responses

  1. Emi

    salam .
    bley sy tau details tentang agenda selama 3 hari tu ?
    dan editing, software ape yg dgunakan, n jangkamasa peruntukan utk kelas editing tu jek.
    tq

    May 9, 2011 at 5:05 pm

  2. bob

    bila lak ada bengkel nie

    May 28, 2011 at 6:42 am

  3. azan

    untuk tahun ni xd ka

    May 21, 2012 at 11:58 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s